logo
           fram
           tilbake
space

Nyheter

040620 Nettsalg av Snøfangerkroken® avvikles. Kjøpere henvises til å ta kontakt med produsenten.
110805 Karakteristisk snølast er ikke "karakteristisk" i den forstand at den i gjennomsnitt bare skal inntreffe hvert 50.år. Konstruksjoner skal imidlertid lages slik at de også kan takle en slik last. Les mer om karakteristisk snølast. Gå hit for å finne snølaster.
040620 Det er tatt i bruk nye stålkvaliteter i produksjonen av Snøfangerkroken®. Dette gjør at krokene kan belastes mer, og det blir ikke behov for like mange kroker som tidligere. Siden stykkprisen er uforandret, betyr dette at det er rimeligere å sikre seg mot snøras med Snøfangerkroken®. Alle snøkrokkalkulatorene har blitt oppdatert slik at de tar hensyn til de nye verdiene for dimensjonerende snølast. Bestill snøfangerkroken fra nettsidene Dokumentasjon
230505 Snøfangerkroken® i syrefast stål er nå tatt inn i det ordinære sortimentet. Snøkrokkalkulatorene har samtidig blitt endret slik at de kan benyttes til å prosjektere med syrefaste snøfangerkroker. Fra nå av kan du også bestille disse snøfangerkrokene fra nettsidene våre.
270904 Vi åpner nå for å bestille Snøfangerkroken® på nettet. Bestillingen skjer ved å fylle ut et skjema. Du mottar straks en epost som kvittering for ordren. Siden fraktomkostningene varierer avhengig av destinasjon, kvantitet forsendelsesmuligheter osv., er det dessverre ikke mulig å tallfeste disse online.
090902 De nye versjonene av snøkrokkalkulatorene er nå tilgjengelige! Krokkalkulator1 er nå spesialtilpasset betongtakstein. Den tidligere "Krokalkulator med previsning" har blitt til Krokkalkulator2 og har fått et nytt brukergrensesnitt slik at den er ennå mer anvendelig enn tidligere.
Gå til Krokkalkulator1
Gå til Krokkalkulator2
tilbake opp startside fram
© Snøfangerkroken R.A. Sjulsen. Ettertrykk uten kildeangivelse er forbudt.MB
Oppd.110805